تماس: 07138318815

رئیس بنیاد نخبگان فارس از توانمندی‌های نابینایان شگفت‌زده شد

بهمن 23, 1402 (۰) نظر

رئیس بنیاد نخبگان فارس از توانمندی‌های نابینایان شگفت‌زده شد

با ادامه روند آگاه‌سازی نهادها و سازمان‌ها با توانمندی‌های نابینایان در حوزه‌های دیجیتال و فناوری اطلاعات و دعوت ایشان به نخستین رویداد نابینایان و تحول دیجیتال توسط کمیته روابط عمومی و رسانه رویداد، یکی از کمیته‌های سه‌گانه رویداد نابینایان و تحول دیجیتال خانم لیلا غزنوی، مسؤول این کمیته، طی دیداری با رئیس بنیاد نخبگان فارس به تشریح توانمندی‌ها و دستاوردهای نابینایان و کم‌بینایان در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات ( فاوا) پرداخت.

 

معرفی بنیاد ملی نخبگان

بنیاد ملی نخبگان سازمانی است که به شناسایی، جذب و پشتیبانی مادی و معنوی از نخبگان می‌پردازد. اساسنامه سازمان ملی نخبگان، در پانصد و شصت و دومین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دهم خردادماه ۱۳۸۴ تصویب شد. هیئت امنای این بنیاد در اردیبهشت ۱۳۸۵ اولین جلسه خود را تشکیل داد. رئیس بنیاد ملی نخبگان، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور نیز به شمار می‌رود و هم‌اکنون، آقای دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی تصدی این سِمَت را بر عهده دارد.
یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان، توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد در هسته های نخبگانی می باشد. کار زیر نظر اساتید خبره و باتجربه، تشکیل تیم‌هایی منسجم از افراد مستعد، استفاده از دانش در حل مسائل جامعه، دریافت کمک هزینه، دریافت امتیاز در فعالیت‌های نخبگانی از مهمترین اهداف و مزایای این برنامه است.

 

حمایت بنیاد نخبگان فارس از رویداد نابینایان و تحول دیجیتال

بنیاد ملی نخبگان در استان‌های مختلف نیز پایگاه‌های مستقل تحت نظارت مرکز دارد که بنیاد نخبگان فارس، واقع در بلوار شاهد شیراز نیز یکی از آنهاست. خانم لیلا غزنوی به عنوان مسؤول کمیته روابط عمومی و رسانه نخستین رویداد نابینایان و تحول دیجیتال طی دیداری با آقای دکتر حبیب شریف رئیس بنیاد نخبگان فارس و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، به تشریح توانمندی‌ها و موفقیت‌های نابینایان و کم‌بینایان، خصوصاً در زمینه‌های مرتبط با دنیای دیجیتال و فناوری اطلاعات پرداخت.
در پایان این دیدار، آقای دکتر شریف که در ابتدا تمایل چندانی نسبت به این بحث از خود نشان نمی‌داد، ضمن ابراز شگفتی از توانایی‌ها و پیشرفت‌های نابینایان در تحصیل و آموزش، حمایت خود را از رویداد نابینایان و تحول دیجیتال ۱۴۰۲ اعلام کرد و شماری از فعالان متخصص در فناوری اطلاعات را به‌منظور جذب برای همکاری با این رویداد معرفی نمود.
عدم آشنایی و آگاه نبودن مسؤولان با مهارت‌ها و ظرفیت‌های نابینایان و کم‌بینایان یکی از مهمترین عوامل نرسیدن این قشر به سهم واقعیشان از دنیای دیجیتال و فناوری اطلاعات است که از بین بردن آن نیازمند تلاشهای خستگی‌ناپذیر به همراه امید به آینده ای روشن است است.
*******
نویسنده: علاءالدین طاهری سیمکانی

نظر (۰)

پیام بگذارید